📰 NOTÍCIES

3a Regata de la Lliga Catalana de Llagut Català
02-07-2023
El passat diumenge 2 de juliol la localitat de Lloret de Mar va ser l’escenari de la 3a regata de la XX Lliga Catalana de Llagut. Organitzada pel Club Rem Pescadors, conjuntament amb la Federació Catalana de Rem, va comptar amb la participació d’un total de 20 clubs amb 49 equips inscrits.

En aquesta última tercera regata de lliga, el Club Rem Cambrils va participar-hi amb quatre equips: Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení i Cadet Masculí (mixta).

Proves cronometrades
Igual que en l'anterior regata, l’equip Veterà Femení va obtenir la 6a posició en les proves classificatòries, fet pel qual només els va permetre classificar-se per disputar la Final B.

L’equip Veterà Masculí en aquesta ocasió, va finalitzar la prova cronometrada en la 8a posició, el que només els va permetre classificar-se per disputar la Final B.

Per altra banda, l’equip Absolut Femení va obtenir el 2n millor temps de la crono, classificant-se per disputar la Final A.

L’equip (mixta) Cadet Masculí, va arribar en 3r lloc de la crono, classificant-se també per disputar la Final A.

Finals

Cal destacar l’excel·lent regata executada per l’equip Veterà Masculí. Tot i disputar la Final B, va aconseguir arribar en 1er lloc a més de 10 segons (temps net) del segon classificat, amb un registre de 05:38,80 min. Cal tenir en compte que el temps aconseguit, tot i ser la Final B, va resultar ser el 3r millor temps de la general dins la categoria de Veterà Masculí.

L’equip Veterà Femení (Final B) va assolir la 2a posició, amb un registre de 06:10,50 min.

La categoria d’Absolut Femení (Final A) va aconseguir una valuosa 3a posició, amb un temps total de 09:49,80 min.

Igualment de valuosa va ser la 3a posició aconseguida per l’equip Cadet Masculí (mixta) en la Final A, finalitzant amb un temps de 03:10,10 min.

Novament destacar la bona tasca realitzada pel nostre vogador Marc Gil al anar cedit amb l’equip Juvenil Masculí del Club Rem Badalona.
...
1a Regata llarga distància Vilanova i la Geltrú
01-07-2023

El passat dissabte 1 de juliol, una tripulació mixta de vogadors de lúdic va participar a la "Llunàtica 1.0", la primera regata de llarga distància organitzada pel club Llaguts de Vilanova.

Amb la participació de 7 clubs i un total de 15 tripulacions, Rem Cambrils va obtindre el segon millor temps amb 23'15".
El format de la regata va ser de 4000 m amb una ciavoga, en sortida llençada, realitzant un total de 3 mànegues amb 5 equips cadascuna.


Des de Rem Cambrils volem agraïr a Llaguts de Vilanova l'excel·lent organització, tant en el transcurs de la regata com pel dinar i els premis entregats a tots els participants. Contents d'haver participat en aquesta bonica iniciativa, esperem tornar-hi a la propera edició.

...
2a Regata de la Lliga Catalana de Llagut Català
18-06-2023
Aquest passat diumenge 18 de juny, la localitat de Flix va ser l’escenari de la segona regata de la XX Lliga Catalana de Llagut. Organitzada pel Club Nàutic Flix la Federació Catalana de Rem i amb el suport de l’Ajuntament de Flix, va comptar amb la participació de 17 clubs i amb un total de 47 equips inscrits.

En aquesta segona regata de lliga, el Club Rem Cambrils va participar-hi amb quatre categories, Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení, Cadet Masculí (mixta) i amb la participació de quatre vogadors de l’Escola de Rem, cedits al Club Nàutic Flix en la categoria Infantil.

La pluja regnant de bon matí va provocar el retard de l'inici de les regates en més d'hora i mitja sobre l'horari previst. Amb la finalitat d'ajustar al màxim els horaris algunes de les proves cronometrades en les categories sènior no es van realitzar, passant a desenvolupar-se les finals directament.

Els jutges, protagonistes de nou.
Pel que fa als jutges, novament van tornar a ser protagonistes. En aquesta ocasió, segons el Club Rem Cambrils, es va fer palès una total manca de garanties i fiabilitat en la de gestió arbitral, amb multitud d’irregularitats afectant a diversos Clubs de rem. Per exemple, inscripcions de vogadors infantils com vogadors sèniors, registre de dates de naixement de vogadors veterans errònies, publicació de les actes de les proves cronometrades sense reflectir els temps de sortida, errors en les posicions de les classificacions, etc.

De fet, el Club Nàutic El Balís (Barcelona) va manifestar el seu descontent a través d’un escrit oficial enviat a la Federació Catalana de Rem on deia que “tot l'esforç que fan els clubs durant tot l'any per fer pujar el nivell del Rem a Catalunya, no és correspost al nivell de la Federació”.

Resultats
En les proves cronometrades l’equip Veterà Femení va millorar respecte a l’anterior regata, obtenint una 6a posició, fet pel qual només els va permetre classificar-se per disputar la Final B, on va finalitzar en 4a posició

Pel que fa a les categoria masculina, l’equip Veterà va aconseguir arribar en la 7a posició en la prova cronometrada, el que només els va permetre classificar-se per disputar la Final B, on van acabar 3rs.

L’equip Cadet Masculí mixte, va arribar en el 3r lloc de la crono, classificant-se per disputar la Final A i finalitzat en 3a posició.

Pel que fa a l’equip Absolut Femení (Final A) va aconseguir novament una 3a posició, amb un registre de 09:17,10 min.

L’equip Infantil del Club Nàutic Flix, amb la participació de quatre vogadors del Club Rem Cambrils, va finalitzar la regata en 2a posició, amb un temps de 03:15,80 min.
...
1a Regata de la Lliga Catalana de Llagut Català
11-06-2023
Aquest passat diumenge 11 de juny va tenir lloc a la Platja de Santa Cristina de Lloret de Mar, la primera regata corresponent a la XX Lliga Catalana de Llagut. Organitzada pel Club Rem Santa Cristina i l’associació Obreria de Santa Cristina, va comptar amb la participació de 16 Clubs, amb un total de 48 equips inscrits. El Club Rem Cambrils va participar-hi en quatre categories, Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení i Cadet Masculí (Mixte).

Proves cronometrades
En la prova cronometrada, l’equip Veterà Femení va obtenir una discreta 9a posició, fet pel qual només els va permetre classificar-se per disputar la Final C. Pel que fa a l’equip Veterà Masculí va obtenir el 6è lloc, classificant-se per disputar la Final B. Per altra banda, l’equip Absolut Femení, va obtenir el 3r millor temps de la crono classificant-se per disputar la Final A mentre que el Cadet Masculí (Mixte) va finalitzar la prova classificatòria en 4a posició, obtenint una plaça per disputar la Final A també.

Les finals
L’equip Veterà Femení va aconseguir entrar en la 2a posició (Final C), amb un registre de 06:11,0 min i l’equip Veterà Masculí (Final B) tot i fer una mol bona sortida col·locant-se al capdavant de la resta d'equips, finalment va acabar la regata en 3r lloc, amb un registre de 05:44,3 min.

D’altra banda, l’equip Absolut Femení va aconseguir una merescuda 3a posició (Final A), amb un registre de 09:22,3 min. Tanmateix, l’equip Cadet Masculí (Mixte) va finalitzar la regata (Final A) en 3a posició, amb un temps de 02:52,5 min.

L’Apunt
Cal destacar l'excel·lent treball i esforç demostrat per un dels nostres vogadors juvenils, el Marc Gil que ha anat cedit a l’equip Juvenil del Club Rem Badalona. El Marc, una de les nostres futures promeses en el món del rem.
...
Travessia Riumar - l'Ampolla
03-06-2023
El passat dissabte, dia 3 de juny, el Club Rem Cambrils va organitzar una travessia pel Delta de l'Ebre.

Aquesta travessia va estar formada per dos trams:
1r Riumar - Platja de La Marquesa (11 km)
2n Platja de La Marquesa - Far del Fangar - L'Ampolla (11 km més)
L’activitat va finalizar amb un dinar.

Va ser una gran diada! Moltes gràcies als vogadors i vogadores del Club que hi van participar!
...
XIII Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani
06-05-2023

Aquest passat dissabte 6 de maig Mequinensa (que es troba a la província de Saragossa) va ser, curiosament, la seu del XIII Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani amb la participació de 12 Clubs i amb un total de 38 equips inscrits. En aquesta edició el Club Rem Cambrils va participar-hi amb 4 categories, Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení i Cadet Masculí (mixte).

Resultats:
La categoria de Cadet Masculí (mixte) var obtenir la 4a plaça amb un registre de 03:45,30 min. Cal tenir en compte que aquesta categoria va disputar la Final directament a l'haver-hi únicament quatre equips inscrits.

La categoria Absolut Femení en la tanda d’eliminatòries va classificar-se per disputar la Final A, finalitzant aquesta prova en 4a posició, amb un crono de 07:39,00 min.

L’equip Veterà Masculí només va poder classificar-se per disputar la Final B, finalitzant aquesta regata en 1a posició amb un registre 03:15,10 min. obtenint finalment la 5a posició en la classificació general del campionat.

...
Rem Cambrils participa a la III Regata de Sant Jordi
29-04-2023
Dos equips de vogadors de l’àrea de lúdic del Club Rem Cambrils varen participar la 3a Regata Social de Sant Jordi que va tenir lloc aquest passat dissabte 29 d’abril a Tarragona. Organitzada pel Reial Club Nàutic de Tarragona, va comptar amb l’assistència de 9 clubs i amb un total de 14 equips participants.

En aquesta ocasió el Club Rem Cambrils va participar-hi amb dues tripulacions, una conformada totalment per vogadors i vogadores del Club i l’altre, una tripulació mixte conformada per 4 vogadors del Club conjuntament amb vogadors del Club Rem Badalona, Rem Premià, Llaguts de Calafell i Vogadors de Calafell.

La regata va constar de dues proves. La primera, una eliminatòria enfrontant-se dues tripulacions alhora, sortint d’una boia central, cadascuna en sentit oposat amb la realització de dues ciavogues ubicades a 125 m, recorren un llarg de 250 m. cadascuna, amb un recorregut total de regata de 500 metres.

Posteriorment, els vuit primers classificats van participar en la segona prova consistent en dues regates Finals mantenint el mateix format. Una Final A, amb 4 equips competint entre el segon i quart classificats i entre el primer i tercer classificats respectivament. Així mateix la Final B la varen disputar el 4 equips restants entre el cinquè i setè classificats i entre el sisè i vuitè respectivament.

A la tanda d’eliminatòries, l’equip REM CAMBRILS va obtenir el 1er millor temps, amb un registre de 03:12,85 min. classificant-se per disputar la Final A, mentre que l’equip REM CAMBRILS Mixte va aconseguir el 5è millor crono, amb un temps de 03:26,43 min. classificant-se per poder disputar la Final B.

En la tanda de finals, l’equip REM CAMBRILS (Final A) va obtenir la 1a posició amb un registre de 03:26,85 min aconseguint la victòria en aquesta edició. Pel que fa a l’equip REM CAMBRILS Mixte (Final B) va finalitzar la prova en 1a posició amb un temps de 03:28,40 min. obtenint la 5a plaça en la general.
...
5a Regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani
16-04-2023
L'equip Cadet Masculí mixte del Club Rem Cambrils obté la tercera plaça de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani després de la cinquena i última regata celebrada aquest passat diumenge 16 d'abril al Canal Olímpic de Catalunya, a Castelldefels. En total hi van participar 4 equips del club: Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení i el Cadet ja mencionat.

L'equip Absolut Femení només va poder classificar-se per la per la final B, finalitzant aquesta prova en 2n lloc amb un registre de 07:23 minuts, aconseguit una molt destacada 4a posició a la classificació general de la lliga, amb un total de 82 punts.

Així mateix l’equip Veterà Femení en la tanda d’eliminatòries només va poder classificar-se per disputar la final B, arribant en 3r lloc amb un crono de 03:26 minuts, finalitzant la lliga en 9a posició de la general amb un total de 64 punts.

Per altra banda, l’equip Veterà Masculí no va poder disputar cap de les finals ja que durant el transcurs de la regata classificatòria tot i haver mantingut la segona posició en el primer llarg i amb l’objectiu de retallar al màxim la trajectòria, va optar per cenyir-se molt a la boia —previ a la maniobra de ciar— provocant que la proa de la barca impactés contra la boia i per tant s'hagués de repetir la ciavoga amb la conseqüent pèrdua de segons, finalitzant la prova sense opció de classificar-se a cap de les finals. Tot i així l’equip Veterà Masculí ha obtingut la 7a posició de lliga, amb un total de 72 punts.

Des del club cambrilenc donen l'enhorabona a la resta d'equips que han aconseguit el campionat i subcamionat de Lliga en cadascuna de les categories. La porpera cita es el Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani que es celebrarà el proper diumenge 7 de maig, lloc encara per confirmar.
...
4a Regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani
26-03-2023
El passat diumenge 26 de març, Lloret de Mar va ser la seu de la 4a Regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani. En aquesta ocasió, la regata es va disputar a la platja de Cala Canyelles, entorn paradisíac i d’aigües turqueses propi de la Costa Brava. Organitzada pel Club de Rem Hotelers va comptar amb la participació d’un total de 15 clubs amb 34 equips inscrits. En aquesta quarta prova de la lliga, el Club Rem Cambrils va participar-hi només amb tres equips: veterà masculí, veterà femení i absolut femení.

En la tanda d’eliminatòries, cal destacar la classificació de l’equip absolut femení per poder disputar la Final A, aconseguint finalitzar aquesta regata en quarta posició, amb un registre de 08:19,0 min. Pel que fa a l’equip veterà femení en aquesta ocasió només va poder classificar-se per disputar la final C, aconseguint finalitzar la prova en segon lloc amb registre de 03:51,3 min. Per contra, en la tanda d’eliminatòries, l’equip veterà masculí va poder classificar-se per la Final B, obtenint el segon lloc d’aquesta final, amb un temps de 03:34,9.
...
Mostrant de la 19 a la 27.
117 notícies publicades.