NOTÍCIES

XIII Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani
06-05-2023

Aquest passat dissabte 6 de maig Mequinensa (que es troba a la província de Saragossa) va ser, curiosament, la seu del XIII Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani amb la participació de 12 Clubs i amb un total de 38 equips inscrits. En aquesta edició el Club Rem Cambrils va participar-hi amb 4 categories, Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení i Cadet Masculí (mixte).

Resultats:
La categoria de Cadet Masculí (mixte) var obtenir la 4a plaça amb un registre de 03:45,30 min. Cal tenir en compte que aquesta categoria va disputar la Final directament a l'haver-hi únicament quatre equips inscrits.

La categoria Absolut Femení en la tanda d’eliminatòries va classificar-se per disputar la Final A, finalitzant aquesta prova en 4a posició, amb un crono de 07:39,00 min.

L’equip Veterà Masculí només va poder classificar-se per disputar la Final B, finalitzant aquesta regata en 1a posició amb un registre 03:15,10 min. obtenint finalment la 5a posició en la classificació general del campionat.

...
Rem Cambrils participa a la III Regata de Sant Jordi
29-04-2023
Dos equips de vogadors de l’àrea de lúdic del Club Rem Cambrils varen participar la 3a Regata Social de Sant Jordi que va tenir lloc aquest passat dissabte 29 d’abril a Tarragona. Organitzada pel Reial Club Nàutic de Tarragona, va comptar amb l’assistència de 9 clubs i amb un total de 14 equips participants.

En aquesta ocasió el Club Rem Cambrils va participar-hi amb dues tripulacions, una conformada totalment per vogadors i vogadores del Club i l’altre, una tripulació mixte conformada per 4 vogadors del Club conjuntament amb vogadors del Club Rem Badalona, Rem Premià, Llaguts de Calafell i Vogadors de Calafell.

La regata va constar de dues proves. La primera, una eliminatòria enfrontant-se dues tripulacions alhora, sortint d’una boia central, cadascuna en sentit oposat amb la realització de dues ciavogues ubicades a 125 m, recorren un llarg de 250 m. cadascuna, amb un recorregut total de regata de 500 metres.

Posteriorment, els vuit primers classificats van participar en la segona prova consistent en dues regates Finals mantenint el mateix format. Una Final A, amb 4 equips competint entre el segon i quart classificats i entre el primer i tercer classificats respectivament. Així mateix la Final B la varen disputar el 4 equips restants entre el cinquè i setè classificats i entre el sisè i vuitè respectivament.

A la tanda d’eliminatòries, l’equip REM CAMBRILS va obtenir el 1er millor temps, amb un registre de 03:12,85 min. classificant-se per disputar la Final A, mentre que l’equip REM CAMBRILS Mixte va aconseguir el 5è millor crono, amb un temps de 03:26,43 min. classificant-se per poder disputar la Final B.

En la tanda de finals, l’equip REM CAMBRILS (Final A) va obtenir la 1a posició amb un registre de 03:26,85 min aconseguint la victòria en aquesta edició. Pel que fa a l’equip REM CAMBRILS Mixte (Final B) va finalitzar la prova en 1a posició amb un temps de 03:28,40 min. obtenint la 5a plaça en la general.
...
5a Regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani
16-04-2023
L'equip Cadet Masculí mixte del Club Rem Cambrils obté la tercera plaça de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani després de la cinquena i última regata celebrada aquest passat diumenge 16 d'abril al Canal Olímpic de Catalunya, a Castelldefels. En total hi van participar 4 equips del club: Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení i el Cadet ja mencionat.

L'equip Absolut Femení només va poder classificar-se per la per la final B, finalitzant aquesta prova en 2n lloc amb un registre de 07:23 minuts, aconseguit una molt destacada 4a posició a la classificació general de la lliga, amb un total de 82 punts.

Així mateix l’equip Veterà Femení en la tanda d’eliminatòries només va poder classificar-se per disputar la final B, arribant en 3r lloc amb un crono de 03:26 minuts, finalitzant la lliga en 9a posició de la general amb un total de 64 punts.

Per altra banda, l’equip Veterà Masculí no va poder disputar cap de les finals ja que durant el transcurs de la regata classificatòria tot i haver mantingut la segona posició en el primer llarg i amb l’objectiu de retallar al màxim la trajectòria, va optar per cenyir-se molt a la boia —previ a la maniobra de ciar— provocant que la proa de la barca impactés contra la boia i per tant s'hagués de repetir la ciavoga amb la conseqüent pèrdua de segons, finalitzant la prova sense opció de classificar-se a cap de les finals. Tot i així l’equip Veterà Masculí ha obtingut la 7a posició de lliga, amb un total de 72 punts.

Des del club cambrilenc donen l'enhorabona a la resta d'equips que han aconseguit el campionat i subcamionat de Lliga en cadascuna de les categories. La porpera cita es el Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani que es celebrarà el proper diumenge 7 de maig, lloc encara per confirmar.
...
4a Regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani
26-03-2023
El passat diumenge 26 de març, Lloret de Mar va ser la seu de la 4a Regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani. En aquesta ocasió, la regata es va disputar a la platja de Cala Canyelles, entorn paradisíac i d’aigües turqueses propi de la Costa Brava. Organitzada pel Club de Rem Hotelers va comptar amb la participació d’un total de 15 clubs amb 34 equips inscrits. En aquesta quarta prova de la lliga, el Club Rem Cambrils va participar-hi només amb tres equips: veterà masculí, veterà femení i absolut femení.

En la tanda d’eliminatòries, cal destacar la classificació de l’equip absolut femení per poder disputar la Final A, aconseguint finalitzar aquesta regata en quarta posició, amb un registre de 08:19,0 min. Pel que fa a l’equip veterà femení en aquesta ocasió només va poder classificar-se per disputar la final C, aconseguint finalitzar la prova en segon lloc amb registre de 03:51,3 min. Per contra, en la tanda d’eliminatòries, l’equip veterà masculí va poder classificar-se per la Final B, obtenint el segon lloc d’aquesta final, amb un temps de 03:34,9.
...
3a Regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani
12-03-2023
Tres quartes posicions, una tercera posició i una segona posició en les classificacions generals van ser els bons resultats obtinguts per Rem Cambrils en la tercera regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani disputada aquest passat diumenge 12 de març al Canal Olímpic de Catalunya. En aquesta edició, va comptar amb la participació de 15 Clubs i amb un total de 36 equips inscrits.

Igual que en la anterior regata, el Club Rem Cambrils va participar-hi amb un total de cinc equips, Cadet Mixt (Masculí), Juvenil Mixt (Masculí), Veterà Masculí, Veterà Femení i Absolut Femení.

El format de regata va ser amb ciavogues, amb un recorregut de 700 metres i una ciavoga en el cas de les categories de Veterà Masculí, Veterà Femení i Cadets i de 1.400 metres i 3 ciavogues per la resta de categories.

Resultats obtinguts:

La categoria (mixta) Cadet Masculí va obtenir la 3a plaça en la Final, amb un registre de 03:59,4 min. En la categoria Juvenil Masculí només van participar-hi dues tripulacions, obtenint els nostres Juvenils la 2a posició amb un temps de 07:57,1 min.

La resta de categories, totes elles van classificar-se per disputar les Finals B i a més, totes elles van aconseguir la primera posició en cadascuna de les respectives finals (quarta posició en la general).

En el cas de l’equip Veterà Femení va aconseguir el primer lloc (Final B) amb registre de 03:20,3 min. L’equip Veterà Masculí igualment va arribar en primer lloc (Final B) amb un temps de 03:05,8. Tant mateix, l’equip Absolut Femení va arribar en primera posició (Final B), amb un temps de 07:12,5
Classificació a la Lliga de Llaüt Mediterrani.

Un cop passat l'equador de la Lliga de Llaüt Mediterrani i pendent de disputar les dues darreres regates, les posicions i puntuacions obtingudes fins ara són les següents:

Absolut Femení:    5a posició amb 49 punts.
Veterà Femení:    9a posició amb 38 punts.
Veterà Masculí:    6a posició amb 46 punts.
Cadet Masculí:    3a posició amb 36 punts.
Juvenil Masculí:    2a posició amb 19 punts.

La propera regata i 4a de la lliga de Llaüt Mediterrani tindrà lloc el proper diumenge 26 de març a la Platja de “Sa Caleta” de Lloret de Mar.
...
Sessió de ioga pel dia de la Dona
08-03-2023
mb motiu de la celebració del dia Internacional de la Dona, l’equip de competició Sènior Femení del Club Rem Cambrils va organitzar dues activitats obertes a tots el socis i sòcies del Club i emmarcades amb l’eslògan “El Rem i la Dona – Remant Emocions”. La primera activitat va constar d’una sessió de Ioga de 45 minuts de durada, al port de Cambrils, a tocar del far vermell, a càrrec de la professora de ioga Cinta Jodra amb la finalitat de la recerca de la serenitat, l'espiritualitat i per tal d'introduir-se en el control de les emocions.La segona activitat – complementària - un cop finalitzada la sessió de ioga, va consistir en la inflada de globus de color morat, incloent un text o paraula d'allò que representa el rem per a cadascuna de les dones i homes participants per tal de completar posteriorment el mural exposat al frontal de la caseta del Club Rem Cambrils, obra a càrrec de l’artista cambrilenca Marta Nolla.
...
2a Regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani
26-02-2023
Aquest passat diumenge 26 de febrer, Deltebre va ser l’escenari de la segona regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani. Organitzada l’Associació Esportiva Xino-Xano, va comptar amb la participació de tretze clubs i un total de 35 equips inscrits. El Club Rem Cambrils va participar-hi amb un total de cinc equips: cadet mixt (masculí), juvenil mixt (masculí), veterà masculí, veterà femení i absolut femení.

La modalitat de regata va constar d'una tanda d'eliminatòries (amb excepció de les categories inferiors) per tal de determinar l’accés a les respectives finals. El format emprat va ser regata amb ciavogues, amb un recorregut de 700 metres i dues ciavogues en el cas de les categories de veterà masculí, veterà femení i cadets i de 1.400 metres i 4 ciavogues per la resta de categories.

Resultats de la prova:
En les categories inferiors, l’equip juvenil masculí va disputar la regata tot sol ja que l’equip contrincant el Club Rem Badalona, no es va presentar a la prova. El fet de disputar igualment la regata va ser amb l’objectiu de mantenir la il·lusió de poder competir, obtenint l'equip Juvenil una simbòlica 1a posició amb un registre de 08:54,60 min. Pel que fa a la categoria cadet masculí van obtenir la 3a posició amb un registre de 04:32,70 min.

Pel que fa a les categories superiors, l’equip absolut femení va ser l’única tripulació en classificar-se per disputar una final A, obtenint la 4a posició, amb un temps de 08:37,90 min.

L’equip veterà masculí va classificar-se per disputar la final B, obtenint la 2a posició, amb un temps de 03:31,60 min. Tant mateix, l’equip veterà femení en la tanda d’eliminatòries només va poder classificar-se per poder disputar la final C, finalitzant en la 2a posició amb un crono de 03:45,10 min.
...
1a Regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani
12-02-2023
Aquest passat diumenge 12 de febrer, Empuriabrava va ser l’escenari de l’inici de la temporada de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani. La regata va ser organitzada conjuntament pel club Xon’s Rem Empuriabrava i l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Rem. Aquesta edició va comptar amb la participació de 14 clubs en la modalitat de Llaüt Mediterrani -amb un total de 38 equips inscrits- i cinc clubs amb la modalitat de Llagut Català, amb vuit equips participants. El format de la regata va constar d’una única prova, un descens cronometrat pels canals de la marina d’Empuriabrava amb un recorregut total d’uns 2.250 m.

En aquesta prova el Club Rem Cambrils va participar-hi amb tres equips: veterà femení, veterà masculí i absolut femení.

Resultats de la prova:
Tot i amb un inici de temporada de lliga discret, cal destacar la 6a posició de l’equip absolut femení amb un registre de 11:04,7 min., més si tenim en compte que es tractava d’una tripulació amb recents incorporacions i per tant pendent de cohesionar.

L’equip veterà masculí va aconseguir una 7a posició, amb un temps de 10:04,2 min. D’altra banda, la categoria veterà femení només va poder aconseguir la 11a plaça, amb un registre final de 10:37,0 min.
...
VII Descens del Meandre a Flix
28-01-2023
El Club Rem Cambrils va iniciar la nova temporada de competició participant en el VII Descens del Meandre de Flix que va tenir lloc el passat cap de setmana. Regata organitzada pel Club Nàutic Flix amb la col·laboració de l’Ajuntament de Flix. També va ser la seu de la I Regata de la Lliga Catalana de Batel.

Tot i tractar-se d’una prova fora del calendari oficial de regates, va comptar igualment amb el suport de la Federació Catalana de Rem i va servir per poder valorar i verificar diferents aspectes tant a nivell tècnic com de rendiment de les tripulacions participants, acabant sent un test de pretemporada. En aquesta edició cal destacar la participació d’equips de fora de Catalunya, com és el cas dels clubs RCN Dénia, RCN València i Universitat d’Alacant, tots ells del País Valencià.

Amb dos dies de durada, dissabte a la tarda van tenir lloc les proves de descens contrarellotge amb un recorregut de 4.000 m per les categories absolutes i de 3.000 m per les categories veteranes (màsters). Diumenge al matí es va disputar el torneig d’esprints amb un recorregut total de 300 m amb ciavoga, amb dos carrers, com si es tractés d’una regata de lliga.

En aquesta ocasió el Club Rem Cambrils va participar-hi amb dues tripulacions: màster masculí i absolut femení.

Agrair al Club Nàutic Flix l'excel·lent acollida i l’atenció rebuda a tots el socis del Club Rem Cambrils durant el transcurs de les regates.
...
Mostrant de la 1 a la 9.
94 notícies publicades.