NOTÍCIES

“La Llarga” XVI Trofeu de Badalona de Llagut
04-06-2022
El passat dissabte, 4 de juny, es va celebrar a Badalona
Una vuitena de vogadors i vogadores del grup de lúdic del Club Rem Cambrils hi vam participar.
Vam quedar en 12a posició, classificats com a equip veterà masculí mixte.
En acabar la regata es va realitzar un vermut i l’entrega d’un obsequi i una medalla de participació per a cadascun dels vogadors i vogadores.
...
El Club Rem Cambrils i la Lliga Contra el Càncer, signen un acord de col·laboració.
26-05-2022
El passat mes de novembre del 2021, el CLUB REM CAMBRILS va començar a treballar en el seu primer projecte social anomenat “Voguem amb tu”, un projecte adreçat a persones en procés de superació del càncer de mama.

Aquest projecte s'inicia amb un objectiu clar: transmetre els beneficis de la pràctica esportiva del Rem a dones diagnosticades de càncer de mama, amb la finalitat d'aconseguir una millora de la seva qualitat de vida, en totes les seves vessants. No sols es produeixen millores físiques i funcionals, el fet de ser una activitat física-recreativa a l'aire lliure i de forma col·lectiva - en la qual es gaudeix d'un entorn relaxant en contacte amb la naturalesa - ajuda a millorar l'estat de salut mental i social, produint un efecte altament positiu.

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre va mostrar molt d’interès i va donar ple suport des del primer moment que se’ls hi va exposar aquest projecte, fent-se realitat el passat dijous 26 de maig amb la signatura d'un acord de col·laboració amb el CLUB REM CAMBRILS per la pràctica de l’esport del rem.

L'acte va tenir lloc a la seu de la Lliga Contra el Càncer a Tarragona. L’acord va ser signat conjuntament per la Sra. Agustina Sirgo Rodríguez Presidenta de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i pel Sr. Víctor Ortiz de Pinedo Guillamet President del Club Rem Cambrils. També va assistir-hi la Sra. Ana Cecília Collado Rodríguez, principal impulsora d'aquest projecte i vocal de l'àrea de Projectes Socials del Club Rem Cambrils.
...
Bateig i presentació oficial de 2 nous llaguts
19-05-2022
El passat diumenge el CLUB REM CAMBRILS vam fer l’acte de presentació oficial i el corresponent bateig de dues embarcacions:
El “Nus”, un Llaüt Mediterrani
La “Valquíria”, el tercer Llagut Català del Club.
El protagonisme de l’acte va ser a càrrec dels nois i noies de l'Escola de Rem, els quals van presentar davant de tota la ciutat de Cambrils vogant totes dues embarcacions fins just davant de les plataformes flotants del Club.

Un cop finalitzat l’acte de bateig i presentació, es va oferir com a colofó un vermut popular per a tothom.

Volem fer un especial agraïment a @demulleroficial per la seva col·laboració!
...
El CLUB REM CAMBRILS obté una 3a plaça en la Regata Social de Sant Jordi de Tarragona
14-05-2022
Dos equips de vogadors i vogadores de l’àrea de lúdic del Club Rem Cambrils varen participar en la 2a Regata Social de Sant Jordi i que va tenir lloc aquest passat dissabte 14 de maig a Tarragona.

L’equip REM CAMBRILS_1 (Final B) va obtenir la 1a posició, aconseguint d'aquesta manera la 3a posició en la classificació general.

En finalitzar la jornada i en les mateixes instal·lacions del Reial Club Nàutic de Tarragona va tenir lloc un dinar de germanor.

Enhorabona a tots i totes!
...
XII Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani
08-05-2022
El passat diumenge 8 de maig es va celebrar el XII Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani al Canal Olímpic de Castelldefels.

Els resultats van ser els següents:

Cadet Mixte
3a posició FINAL A

Veterà Masculí
1a posició FINAL B

Veterà Femení
3a posició FINAL B

Absolut Femení
1a posició FINAL B

Absolut Masculí
2a posició FINAL B

Enhorabona a tots i totes! 
...
VI i última regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani
10-04-2022
El passat diumenge 10 d’abril va tenir lloc al Canal Olímpic de Catalunya la sisena i última regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani.

Els resultats van ser els següents:
Veterà Femení
2a posició

Veterà Masculí
3a posició

Absolut Femení
3a posició

Absolut Masculí
3a posició

Enhorabona a tots i totes!
...
Quatre anys de Rem Cambrils!
31-03-2022
Anys i anys, per molts anys! Avui fa 4 anys que vam fundar el Club Rem Cambrils... Des de llavors no hem parat de treballar per fer arribar l'esport del rem a tothom que l'ha volgut provar.
Volem agraïr a tots els socis i sòcies del club la seva implicació i el seu compromís envers les àrees de col•laboració i les activitats, sense vosaltres no seria possible!
Ens veiem al mar! 
A REM CAMBRILS cada palada compta
...
5a Regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani – Sant Jaume d’Enveja
27-03-2022
Després de cancel·lar-se el passat 13 de març - per raons climatològiques - la 4a regata de la Lliga Catalana de Llaüt prevista a celebrar-se a Badalona, aquest passat diumenge 27 de març va tenir lloc la que correspon a la 5a prova d’aquesta Lliga disputant-se novament a la localitat de Sant Jaume d’Enveja. El Club Rem Cambrils va participa-hi amb un total de 5 tripulacions.


Els resultats van ser els següents:

Veterà Masculí
1a posició FINAL B

Veterà Femení
2a posició FINAL A

Absolut Femení
4a posició FINAL A

Absolut Masculí
4a posició FINAL A

Enhorabona a tots i totes!
...
Calçotada 2022!
20-03-2022
El Club Rem Cambrils va organitzar una Calçotada el passat diumenge, 20 de març. Ens ho vam passar molt bé i estava tot boníssim!
...
Mostrant de la 10 a la 18.
83 notícies publicades.