📰 NOTÍCIES

El Club Rem Cambrils obté una medalla de plata i una de bronze en el Campionat de Catalunya de Llagu
30-07-2023

La localitat de Deltebre va acollir la XXVIII edició del Campionat de Catalunya de Llagut aquest passat cap de setmana. L’organització va anar a càrrec de l’Associació Esportiva Xino-Xano juntament amb la Federació Catalana de Rem. En aquesta edició van participar-hi 16 clubs, amb un total de 46 equips inscrits. El Club Rem Cambrils va participar-hi amb cinc categories: Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení, Cadet Masculí i Infantil.

Fase d’eliminatòries
A diferencia de la lliga de llagut, el format emprat en les proves eliminatòries va ser amb la modalitat de regates entre equips previ sorteig. Cal destacar els excel·lents resultats obtinguts pels equips Veterà Femení, Veterà Masculí i Absolut Femení en aconseguir classificar-se tots ells per disputar les respectives Finals A.

Pel que fa a la categoria de Cadets, donat que el número d’equips finalment inscrits va ser de quatre, van passar directament a disputar la tanda de finals.

Finals
Pel que fa a la Final A de l’equip Absolut Femení va obtenir la 3a posició de la regata, aconseguint la medalla de bronze d’aquest campionat.

Tanmateix, l’equip Infantil format pels nois i noies de l’escola de Rem i amb la col·laboració de dos vogadors cedits per l’A.E. Xino-Xano i un vogador cedit pel Club Rem Badalona, van finalitzar en 2a posició de la Final (500 m), aconseguint una merescuda medalla de plata.
Pel que fa a la resta d’equips, tant Veterà Femení com Veterà Masculí van finalitzar cadascuna de les seves respectives Finals A en 4a posició, quedant sense opcions al medaller.

Des del Club Rem Cambrils volem donar la nostra més sincera enhorabona a tots els Clubs pels èxits obtinguts.

Fi de la temporada 2022-23
Des de l’Àrea Tècnica del Club Rem Cambrils valorem molt positivament aquest final de temporada en la modalitat de rem de banc fix, disputant les Final A de les tripulacions Veterà Femení, Absolut Femení i Veterà Masculí obtingudes en el Campionat de Catalunya. Volem felicitar l’esforç i el treball fet tant pels vogadors i vogadores com per tot l’equip tècnic i col·laboradors per permetre poder tirar endavant el projecte d’enguany, no exempt de contratemps.

També posem en valor el treball fet a l’Escola de Rem, pedra angular que permet garantir el futur d’aquest esport. Igualment celebrem i agraïm que altres clubs li donin la importància que es mereix prioritzant -per sobre de tot- el poder participar en les competicions cedint a la canalla entre clubs amb l’únic objectiu que puguin remar i ser premiats d’alguna manera.

Per últim i no menys important, volem destacar que aquesta temporada s’ha debutat amb la modalitat de Rem de Mar en el Campionat de Catalunya amb uns bons resultats, gràcies a l’esforç i constància dels entrenaments d’aquesta àrea, atorgant molta visibilitat i valor afegit al Club Rem Cambrils, en una modalitat d’esport que es preveu que sigui olímpic l’any 2028.

Esperem que l’any vinent seguim sumant amb vogadors i vogadores i buscant aquesta progressió i excel·lència en totes les tripulacions.

...
L’equip Veterà Mix del Club Rem Cambrils obté el 5è lloc en la VI edició del Campionat de Catalunya
22-07-2023
Aquest passat dissabte 22 de juliol va tenir lloc al Port de Barcelona la VIII edició de l’Open Internacional Coastal així com el VI Campionat de Catalunya de Rem de Mar en les categories, Cadet i Màster amb un recorregut de 3.000 metres, i Juvenil i Sènior amb un recorregut de 6.000 metres, modalitat de regata triangular. Totes elles en aigües obertes.

Organitzada pel Reial Club Marítim de Barcelona, va reunir un total de 13 clubs d’arreu de Catalunya i d’Espanya, a més d’un club Serbi i amb la participació de més de 80 esportistes. Tot i el fort vent i onatge regnants va haver-hi un alt nivell esportiu.

Dues fites importants
Xavi Blach i Giuliana Tuttolomondo van fer història del club durant aquesta competició, per una banda, a l’ésser els dos primers esportistes del Club Rem Cambrils a participar en una competició en la modalitat de rem de banc mòbil i d'altra, en haver assolit un no menys valuós 5è lloc en el Campionat de Catalunya dins de la categoria Veterà Mix, dins d’un total de vuit equips participants.

Valor afegit per l’esport del rem a Cambrils
...
4a Regata de la Lliga Catalana de Llagut Català
16-07-2023
Aquest passat diumenge 16 de juliol Mataró va ser l’escenari de la 4a i última regata de la XX Lliga Catalana de Llagut. Organitzada pel Club Rem Mataró conjuntament amb la Federació Catalana de Rem va comptar amb la participació d’un total de 19 clubs amb 49 equips inscrits.

En aquesta última regata de lliga, el Club Rem Cambrils va participar-hi amb cinc equips, Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení, Cadet Masculí (mixte) i Infantil Mixt.

L’equip Veterà Femení va obtenir la 7a posició de la crono classificant-se per disputar la Final B. Pel que fa a l’equip Veterà Masculí va finalitzar la prova cronometrada en la 6a posició, classificant-los també per disputar la Final B.

Per altra banda, l’equip Absolut Femení va obtenir el 3r millor temps de la crono, classificant-los per la Final A, igual que l’equip Cadet Masculí (mixte), 3r lloc a la crono, classificant-se també per disputar la Final A.

Absolut femení i Cadet Masculí pugen al podi
L’equip Veterà Masculí va aconseguir novament entrar en 1a posició a la Final B , amb un registre de 05:52,50 min. L’equip Veterà Femení va finalitzar en 2a posició a la Final B, amb un registre de 06:15,70 min.

La categoria d’Absolut Femení (Final A) va aconseguir de nou una valuosa 3a posició, amb un temps total de 10:04,30 min. el que va permetre afermar la trajectòria de la temporada assolint un 3r lloc en la classificació general de la lliga amb 72 punts.


L'equip Absolut Femení celebrant el tercer lloc al podi (Foto: Antoni Font)

Tant mateix l’equip Cadet Masculí (mixta) va finalitzar la prova (Final A) en 3a posició amb un temps de 03:20,50 min, penjant-se també la medalla de bronze en la classificació general de la lliga després de sumar 72 punts.

Cal destacar la 2a posició assolida per l’equip Infantil Mixte –que no va disputar les cronometrades–, amb un registre de 03:20,10 min., més si tenim en compte que va està conformat per una tripulació amb vogadors cedits de tres clubs diferents, Club Nàutic Flix, Club Rem Badalona i Club Rem Premià. Des del Club Rem Cambrils volem agrair a tots ells la seva col·laboració, esportivitat i esforç demostrat pels seus respectius vogadors.
...
Rem Cambrils participa a la regata lúdica de Pineda de Mar
15-07-2023
El passat dissabte 15 de juliol, REM CAMBRILS va participar, dins de la Festa de la Mar de Pineda de Mar, a la regata lúdica organitzada per l’Associació Marpi i CN Bétulo.

La regata va començar sobre les 10.30 del matí amb cinc mànegues de 1200m on hi van participar 18 tripulacions d'onze clubs d'arreu de Catalunya i de França.

Després de l’entrega de premis, la Festa de la Mar va finalitzar amb una fideuà a la platja a càrrec de l'Associació Marpi.

Molt contents d'haver participat un any més i agraïts per l'acollida que sempre rebem.

Rem Cambrils, una vegada més, recolzant el rem lúdic a Catalunya.
...
3a Regata de la Lliga Catalana de Llagut Català
02-07-2023
El passat diumenge 2 de juliol la localitat de Lloret de Mar va ser l’escenari de la 3a regata de la XX Lliga Catalana de Llagut. Organitzada pel Club Rem Pescadors, conjuntament amb la Federació Catalana de Rem, va comptar amb la participació d’un total de 20 clubs amb 49 equips inscrits.

En aquesta última tercera regata de lliga, el Club Rem Cambrils va participar-hi amb quatre equips: Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení i Cadet Masculí (mixta).

Proves cronometrades
Igual que en l'anterior regata, l’equip Veterà Femení va obtenir la 6a posició en les proves classificatòries, fet pel qual només els va permetre classificar-se per disputar la Final B.

L’equip Veterà Masculí en aquesta ocasió, va finalitzar la prova cronometrada en la 8a posició, el que només els va permetre classificar-se per disputar la Final B.

Per altra banda, l’equip Absolut Femení va obtenir el 2n millor temps de la crono, classificant-se per disputar la Final A.

L’equip (mixta) Cadet Masculí, va arribar en 3r lloc de la crono, classificant-se també per disputar la Final A.

Finals

Cal destacar l’excel·lent regata executada per l’equip Veterà Masculí. Tot i disputar la Final B, va aconseguir arribar en 1er lloc a més de 10 segons (temps net) del segon classificat, amb un registre de 05:38,80 min. Cal tenir en compte que el temps aconseguit, tot i ser la Final B, va resultar ser el 3r millor temps de la general dins la categoria de Veterà Masculí.

L’equip Veterà Femení (Final B) va assolir la 2a posició, amb un registre de 06:10,50 min.

La categoria d’Absolut Femení (Final A) va aconseguir una valuosa 3a posició, amb un temps total de 09:49,80 min.

Igualment de valuosa va ser la 3a posició aconseguida per l’equip Cadet Masculí (mixta) en la Final A, finalitzant amb un temps de 03:10,10 min.

Novament destacar la bona tasca realitzada pel nostre vogador Marc Gil al anar cedit amb l’equip Juvenil Masculí del Club Rem Badalona.
...
1a Regata llarga distància Vilanova i la Geltrú
01-07-2023

El passat dissabte 1 de juliol, una tripulació mixta de vogadors de lúdic va participar a la "Llunàtica 1.0", la primera regata de llarga distància organitzada pel club Llaguts de Vilanova.

Amb la participació de 7 clubs i un total de 15 tripulacions, Rem Cambrils va obtindre el segon millor temps amb 23'15".
El format de la regata va ser de 4000 m amb una ciavoga, en sortida llençada, realitzant un total de 3 mànegues amb 5 equips cadascuna.


Des de Rem Cambrils volem agraïr a Llaguts de Vilanova l'excel·lent organització, tant en el transcurs de la regata com pel dinar i els premis entregats a tots els participants. Contents d'haver participat en aquesta bonica iniciativa, esperem tornar-hi a la propera edició.

...
2a Regata de la Lliga Catalana de Llagut Català
18-06-2023
Aquest passat diumenge 18 de juny, la localitat de Flix va ser l’escenari de la segona regata de la XX Lliga Catalana de Llagut. Organitzada pel Club Nàutic Flix la Federació Catalana de Rem i amb el suport de l’Ajuntament de Flix, va comptar amb la participació de 17 clubs i amb un total de 47 equips inscrits.

En aquesta segona regata de lliga, el Club Rem Cambrils va participar-hi amb quatre categories, Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení, Cadet Masculí (mixta) i amb la participació de quatre vogadors de l’Escola de Rem, cedits al Club Nàutic Flix en la categoria Infantil.

La pluja regnant de bon matí va provocar el retard de l'inici de les regates en més d'hora i mitja sobre l'horari previst. Amb la finalitat d'ajustar al màxim els horaris algunes de les proves cronometrades en les categories sènior no es van realitzar, passant a desenvolupar-se les finals directament.

Els jutges, protagonistes de nou.
Pel que fa als jutges, novament van tornar a ser protagonistes. En aquesta ocasió, segons el Club Rem Cambrils, es va fer palès una total manca de garanties i fiabilitat en la de gestió arbitral, amb multitud d’irregularitats afectant a diversos Clubs de rem. Per exemple, inscripcions de vogadors infantils com vogadors sèniors, registre de dates de naixement de vogadors veterans errònies, publicació de les actes de les proves cronometrades sense reflectir els temps de sortida, errors en les posicions de les classificacions, etc.

De fet, el Club Nàutic El Balís (Barcelona) va manifestar el seu descontent a través d’un escrit oficial enviat a la Federació Catalana de Rem on deia que “tot l'esforç que fan els clubs durant tot l'any per fer pujar el nivell del Rem a Catalunya, no és correspost al nivell de la Federació”.

Resultats
En les proves cronometrades l’equip Veterà Femení va millorar respecte a l’anterior regata, obtenint una 6a posició, fet pel qual només els va permetre classificar-se per disputar la Final B, on va finalitzar en 4a posició

Pel que fa a les categoria masculina, l’equip Veterà va aconseguir arribar en la 7a posició en la prova cronometrada, el que només els va permetre classificar-se per disputar la Final B, on van acabar 3rs.

L’equip Cadet Masculí mixte, va arribar en el 3r lloc de la crono, classificant-se per disputar la Final A i finalitzat en 3a posició.

Pel que fa a l’equip Absolut Femení (Final A) va aconseguir novament una 3a posició, amb un registre de 09:17,10 min.

L’equip Infantil del Club Nàutic Flix, amb la participació de quatre vogadors del Club Rem Cambrils, va finalitzar la regata en 2a posició, amb un temps de 03:15,80 min.
...
1a Regata de la Lliga Catalana de Llagut Català
11-06-2023
Aquest passat diumenge 11 de juny va tenir lloc a la Platja de Santa Cristina de Lloret de Mar, la primera regata corresponent a la XX Lliga Catalana de Llagut. Organitzada pel Club Rem Santa Cristina i l’associació Obreria de Santa Cristina, va comptar amb la participació de 16 Clubs, amb un total de 48 equips inscrits. El Club Rem Cambrils va participar-hi en quatre categories, Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení i Cadet Masculí (Mixte).

Proves cronometrades
En la prova cronometrada, l’equip Veterà Femení va obtenir una discreta 9a posició, fet pel qual només els va permetre classificar-se per disputar la Final C. Pel que fa a l’equip Veterà Masculí va obtenir el 6è lloc, classificant-se per disputar la Final B. Per altra banda, l’equip Absolut Femení, va obtenir el 3r millor temps de la crono classificant-se per disputar la Final A mentre que el Cadet Masculí (Mixte) va finalitzar la prova classificatòria en 4a posició, obtenint una plaça per disputar la Final A també.

Les finals
L’equip Veterà Femení va aconseguir entrar en la 2a posició (Final C), amb un registre de 06:11,0 min i l’equip Veterà Masculí (Final B) tot i fer una mol bona sortida col·locant-se al capdavant de la resta d'equips, finalment va acabar la regata en 3r lloc, amb un registre de 05:44,3 min.

D’altra banda, l’equip Absolut Femení va aconseguir una merescuda 3a posició (Final A), amb un registre de 09:22,3 min. Tanmateix, l’equip Cadet Masculí (Mixte) va finalitzar la regata (Final A) en 3a posició, amb un temps de 02:52,5 min.

L’Apunt
Cal destacar l'excel·lent treball i esforç demostrat per un dels nostres vogadors juvenils, el Marc Gil que ha anat cedit a l’equip Juvenil del Club Rem Badalona. El Marc, una de les nostres futures promeses en el món del rem.
...
Travessia Riumar - l'Ampolla
03-06-2023
El passat dissabte, dia 3 de juny, el Club Rem Cambrils va organitzar una travessia pel Delta de l'Ebre.

Aquesta travessia va estar formada per dos trams:
1r Riumar - Platja de La Marquesa (11 km)
2n Platja de La Marquesa - Far del Fangar - L'Ampolla (11 km més)
L’activitat va finalizar amb un dinar.

Va ser una gran diada! Moltes gràcies als vogadors i vogadores del Club que hi van participar!
...
Mostrant de la 10 a la 18.
112 notícies publicades.