Benvinguts al Club Rem Cambrils

El club Rem Cambrils va néixer el 31 de març de 2018, per donar cabuda a tot tipus de vogadors, des dels que volen competir, com els que volen participar a regates lúdiques arreu del país, o els que tenen prou amb fer una miqueta d'exercici a la mar en bona companyia.

Ara és el moment de dir la vostra i de fer, entre tots, el club que desitgem.

Feu una ullada a l'apartat FAQs - PREGUNTES FREQÜENTS per conèixer una mica sobre el funcionament del club i de quines maneres podeu participar-hi.



Des de l'estiu de 2020, quan vàrem crear l'Escola de Rem, el Club Rem Cambrils ha apostat fermament per la participació del jovent a l'esport del rem de banc fixe.
Enguany ja comptem amb més de 30 nenes, nens i adolescents, des dels 12 anys fins a la majoria d'edat.

Si voleu més informació, escriviu-nos a escola@remcambrils.com.


Últimes notícies

MUNDAKA. III BANDERA DE VETERANS
22-10-2022
El CLUB REM CAMBRILS es van desplaçar a la localitat Biscaina de Mundaka per participar en la regata de Traineres corresponent a la III Bandera de Veterans de Mundaka i obté la 7a posició.
 
Organitzada conjuntament pels clubs de rem Mundaka Arraun Taldea i Bilbao Arraunlari Beteranoak, va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Mundaka, la Federació Biscaïna de Rem i amb el patrocini de la Diputació Foral de Biscaia.
 
A la cita hi van acudir embarcacions basques i gallegues, a més d’un club de la Comunitat Valenciana (Club de Remo Alicante) i el CLUB REM CAMBRILS en representació de Catalunya. En total van prendre-hi part 15 embarcacions i al voltant de 350 vogadors.
 
Aquesta competició consta de dues regates. La primera té lloc al matí i es tracta pròpiament de la competició en la modalitat de contrarellotge amb un trajecte en forma de “S” al llarg de la Ria de Mundaka, amb inici a Kanala (zona d’Urdabai) i finalitzant al Port amb un recorregut de 2.500 m. Per altra banda, per la tarda es disputa davant del Port regates sprint en la modalitat d'eliminatòries de 2 en 2, amb un recorregut de 300 m. en línia.
L’equip Veterà Masculí del Club Rem Cambrils va estar conformat per 8 vogadors propis, amb la col·laboració de 4 vogadors i 1 patró cedits pel club de rem Arkote
Arraun Taldea (Plentzia) i participant conjuntament sota la “bandera” del Club Rem Cambrils. Cal recordar que la Trainera és una embarcació de majors dimensions i
formada per tripulacions amb un major número de vogadors. 
A diferència del llagut català o del llaüt mediterrani, les dimensions d'aquest tipus d'embarcacions són més grans amb una eslora de 12 m i una màniga de 1,72 m i amb un pes total al voltant dels 200 kg. La tripulació està formada per 14 membres, 13 vogadors i el patró.

Per poder disputar aquesta prova el Club Rem Cambrils va competir amb la Trainera cedida pel club de rem Plentziako Traineru Beltza, també pertanyent a la localitat de
Plentzia. 

La Trainera gallega Tiran va ser la que finalment es va emportar el triomf, aconseguint emportar-se la bandera representativa d’aquesta competició

Des del CLUB REM CAMBRILS volem agrair públicament als clubs de rem Mundaka Arraun Taldea i Bilbao Arraunlari Beteranoak així com a l’Ajuntament de Mundaka, la
impecable organització, l'excel·lent acollida i l’atenció rebuda durant el transcurs del event.

També volem transmetre un agraïment molt càlid al patró Sabin Etxebarrieta “Juez” i als vogadors; Gotzon Arrasate, Jokin Arrasate, Javi Sorozabal, Aitor López de Subijana i a Jon Josu Garaizar-pertanyents al club de rem Arkote Arraun Taldea- per la seva participació, entrega i esportivitat com a vogadors cedits.

I per últim, agrair molt especialment al club de rem Plentziako Traineru Beltza per cedir-nos desinteressadament l'ús d'una de les seves Traineres, sense la qual no
hagués estat possible el poder disputar i gaudir d'aquesta regata. 




...
Transebre 2022
01-10-2022
El primer cap de setmana d’octubre es va celebrar la Transebre 2022.
El dissabte 1 d’octubre es va dur a terme la baixada des de Miravet fins a Tortosa, amb parades a Benifallet i Tivenys per esmorzar i dinar en germanor.
L’endemà, diumenge 2 d’octubre, es va realitzar l’últim tram pel Delta de l’Ebre que també va culminar amb un dinar de germanor.
Alguns socis i sòcies del Club van participar d’aquesta activitat tan esperada durant tot l’any i que, com sempre, va ser tot un èxit!
Gràcies a tots i totes els qui ho van fer possible!
...
El Club Rem Cambrils participa a la campanya "Deixa't prendre el pèl"
18-09-2022
El passat diumenge 18 de setembre, socis i sòcies del Club Rem Cambrils vam fer palades solidàries per la lluita contra el càncer infantil, col·laborant amb la recollida de fons per la remodelació de l’Àrea Oncològica i Hematològica Pediàtrica de l’Hospital Vall d’Ebron de Barcelona.

La recaptació per les nostres passejades en barca varen ser d'uns 400 € aproximadament, quantitat que es sumarà a la resta de la campanya "Deixa’t prendre el pèl”en la seva 6a edició.

Gràcies a tots i totes per col·laborar!
...