📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

3a Regata de la Lliga Catalana de Llagut Català
02-07-2023
El passat diumenge 2 de juliol la localitat de Lloret de Mar va ser l’escenari de la 3a regata de la XX Lliga Catalana de Llagut. Organitzada pel Club Rem Pescadors, conjuntament amb la Federació Catalana de Rem, va comptar amb la participació d’un total de 20 clubs amb 49 equips inscrits.

En aquesta última tercera regata de lliga, el Club Rem Cambrils va participar-hi amb quatre equips: Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení i Cadet Masculí (mixta).

Proves cronometrades
Igual que en l'anterior regata, l’equip Veterà Femení va obtenir la 6a posició en les proves classificatòries, fet pel qual només els va permetre classificar-se per disputar la Final B.

L’equip Veterà Masculí en aquesta ocasió, va finalitzar la prova cronometrada en la 8a posició, el que només els va permetre classificar-se per disputar la Final B.

Per altra banda, l’equip Absolut Femení va obtenir el 2n millor temps de la crono, classificant-se per disputar la Final A.

L’equip (mixta) Cadet Masculí, va arribar en 3r lloc de la crono, classificant-se també per disputar la Final A.

Finals

Cal destacar l’excel·lent regata executada per l’equip Veterà Masculí. Tot i disputar la Final B, va aconseguir arribar en 1er lloc a més de 10 segons (temps net) del segon classificat, amb un registre de 05:38,80 min. Cal tenir en compte que el temps aconseguit, tot i ser la Final B, va resultar ser el 3r millor temps de la general dins la categoria de Veterà Masculí.

L’equip Veterà Femení (Final B) va assolir la 2a posició, amb un registre de 06:10,50 min.

La categoria d’Absolut Femení (Final A) va aconseguir una valuosa 3a posició, amb un temps total de 09:49,80 min.

Igualment de valuosa va ser la 3a posició aconseguida per l’equip Cadet Masculí (mixta) en la Final A, finalitzant amb un temps de 03:10,10 min.

Novament destacar la bona tasca realitzada pel nostre vogador Marc Gil al anar cedit amb l’equip Juvenil Masculí del Club Rem Badalona.