📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

4a Regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani
26-03-2023
El passat diumenge 26 de març, Lloret de Mar va ser la seu de la 4a Regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani. En aquesta ocasió, la regata es va disputar a la platja de Cala Canyelles, entorn paradisíac i d’aigües turqueses propi de la Costa Brava. Organitzada pel Club de Rem Hotelers va comptar amb la participació d’un total de 15 clubs amb 34 equips inscrits. En aquesta quarta prova de la lliga, el Club Rem Cambrils va participar-hi només amb tres equips: veterà masculí, veterà femení i absolut femení.

En la tanda d’eliminatòries, cal destacar la classificació de l’equip absolut femení per poder disputar la Final A, aconseguint finalitzar aquesta regata en quarta posició, amb un registre de 08:19,0 min. Pel que fa a l’equip veterà femení en aquesta ocasió només va poder classificar-se per disputar la final C, aconseguint finalitzar la prova en segon lloc amb registre de 03:51,3 min. Per contra, en la tanda d’eliminatòries, l’equip veterà masculí va poder classificar-se per la Final B, obtenint el segon lloc d’aquesta final, amb un temps de 03:34,9.