📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

Campionat de Catalunya de Rem de Mar 2024
04-05-2024
La vogadora Alexia Xiaomin Reina del Club Rem Cambrils obté la medalla de bronze en el Campionat de Catalunya de Rem de Mar.
 
El passat dissabte 4 de maig, el Club de Rem Olímpic Barcelona va acollir amb gran entusiasme la celebració del Campionat de Catalunya de Rem de Mar 2024 juntament amb la Skyline Barcelona. El club amfitrió va realitzar un esforç notable per atraure participants, comptant amb la col·laboració de molts dels clubs de Rem de Mar de Catalunya per garantir l’èxit de l’esdeveniment.
 
La regata es va dur a terme al Barcelona International Sailing Center (BISC), on el temps va evolucionar d’una calma inicial a condicions que van posar a prova la destresa dels vogadors i vogadores en un veritable desafiament en aquesta modalitat de rem de mar. Aquest canvi va afegir un element d’incertesa i va demostrar la dificultat i l’atractiu d’aquesta disciplina, posant a prova la resistència i l'habilitat de tots els participants.
 
El Club Rem Cambrils va tenir una actuació destacada, millorant els resultats obtinguts l’any anterior. En la modalitat C1X Juvenil Femení, la vogadora Alexia Xiaomin Reina va assolir una merescuda 3a posició (medalla de bronze), mentre que en la modalitat C2X Veterà Mixtes, el tàndem format per la Giuliana Tuttolomondo i el Xavi Blach van obtenir – una no menys importat - 4a posició.
 
Aquests èxits reforcen el compromís del Club Rem Cambrils amb el creixement i la promoció d’aquest modalitat de rem que, a diferencia del Beach Sprint, es tracta d’una regata de llarga distancia (3.000 m. o 6.000 m. depenent de la categoria) a mar obert, amb la dificultat afegida de boies a elecció del club organitzador.
 
Per acabar, volem expressar el nostre agraïment al Club de Rem Olímpic Barcelona per l'acolliment rebut i la impecable organització de la regata. El número de participants creix regata rere regata i això ens dona forces per tirar endavant el projecte que el Club Rem Cambrils va iniciar fa ara un any. Cal recordar que a la nostra ciutat, el Club Rem Cambrils ha estat pioner en incloure en la seva oferta esportiva aquesta modalitat de rem, disciplina que serà olímpica als Jocs Olímpics de Los Angeles 2028.
Propera cita
 
La propera regata serà el 20 de juliol, també a Barcelona, on en aquesta ocasió el Reial Club Marítim de Barcelona serà l’encarregat de donar la benvinguda als participants en una nova jornada de competició i camaraderia.
 
Fotos cedides.

Galeria: