NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

1a Travessa “Sant Silvestre”
31-12-2019

El passat dimarts 31 de Desembre i com a cloenda d’un excel·lent any 2019; va tenir lloc la primera travessa “Sant Silvestre”, regata de caire totalment lúdic i festiu, amb sortida des del Port de Cambrils, destí el Port Esportiu de Salou i posterior tornada al Port de Cambrils i amb la participació d'una trentena de socis abillats tot ells - com no pot ser d'una altra forma en aquesta ocasió - amb diverses vestimentes i disfresses de caràcter nadalenc.

A les 10:00 h en punt, va tenir lloc la sortida de les dues embarcacions del Port de Cambrils amb destí al Port Esportiu de Salou, realitzant un trajecte amb un recorregut aproximat d’unes 4,5 milles nàutiques (uns 8,4 Km).

La travessia va transcórrer resseguint el litoral, enmig d'una mar serena i a un ritme de voga pausat, el que va permetre a les tripulacions participants gaudir d'un esplèndid dia i d'un magnífic paisatge.

Voltants les 11:00 h es va produir l'arribada al Port Esportiu de Salou. Un cop allí i després d'amarrar la barques, es va aprofitar per descansar i gaudir d’un merescut esmorzar amb la totalitat de socis i amics participants. Finalitzat l’esmorzar i havent realitzat el convenient relleu d’alguns dels membres de les tripulacions, voltants les 12:15 h. es va iniciar la tornada al Port de Cambrils vogant novament 4,5 milles nàutiques, amb una durada de la voga d’aproximadament hora i quart.

A l’arribada al Port de Cambrils, es va celebrar tot just al costat de la zona d'amarrament de les barques, un vermut popular on es va convidar a la totalitat de vogadors participants, familiars, amics i veïns de Cambrils posant fi així, a una magnífica jornada i a un magnífic any com a Club i aprofitant també per a desitjar a tothom un feliç any que estava a punt d'iniciar-se. Des del CLUB REM CAMBRILS volem agrair al Club Nàutic Salou la seva atenció per permetre l’accés i poder fer ús de les seves instal·lacions.