NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

1a Regata de Llarga distància.
17-11-2019

Aquest passat Diumenge al Port de Badalona es va disputar la 1a Regata de la Lliga Catalana de llarga distància (4.000 metres). Organitzada per la Federació Catalana de Rem, amb la col·laboració del Club de Rem de Badalona i de Marina de Badalona, aquesta nova modalitat de competició d’hivern consta només de tres regates. Tot i que inicialment es va dissenyar amb un recorregut teòric de 4.000 metres (quatre llargs de 1.000 m, amb tres ciavogues), finalment i a causa de la ubicació final de les boies imposades per temes logístics i de seguretat per Capitania Marítima, el trajecte final va ser sorprenentment més llarg, sent en la pràctica al voltant dels 5.300 m. Com a novetat i a diferència de les regates de la Lliga Catalana del passat estiu, en aquesta nova modalitat i donada la llarga distància a recórrer, només es permet la inscripció de tripulacions sèniors i veterans. També una altra de les diferències és que en la distancia és igual per a totes les categories així com, la inexistència de l'aplicació de hàndicap en el cas de veterans.

Per a aquesta primera regata es van inscriure un total de 12 Clubs, amb la participació de 5 equips en la categoria de Sèniors Femení, 6 equips en la categoria de Sènior Masculí, 8 equips en la categoria Veterà Femení i 11 equips en la categoria Veterà Masculí.

El CLUB REM CAMBRILS debuta amb quatre categories – SF, SM, VF i VM

Cal destacar i com a novetat en l'inici d'aquesta nova temporada de competició, que el CLUB REM CAMBRILS ha incorporat dues noves categories; Sèniors Femení i Veterà Femení, aconseguint així participar en totes les categories superiors que permet aquesta modalitat de regates.

Satisfacció pels resultats obtinguts.

Destacar l'excel·lent treball realitzat per les dues categories debutants. D'una banda amb la categoria Veterà Femení en obtenir una clara 2a posició amb un temps de 30:22,29 min. i d'altra banda, l'excel·lent treball i esforç demostrat per l'equip de les Sèniors Femení que tot i sent gairebé per la totalitat de les seves components la seva primera regata en competició, varen obtenir una 5a posició amb una crono de 34:08,55 min., un temps molt respectable si tenim en compte la manca d'experiència prèvia en l'àmbit de la competició.

Pel que fa als resultats de la resta de categories, Veterà Masculí va obtenir una 7a posició amb un temps de 30:01,28 min. En el torn del Sènior Masculí varen obtenir la 3a posició amb un temps de 28:49,74 min.

La propera regata (segona) tindrà lloc el Diumenge 1 de desembre a Arenys de Mar. La tercera i última serà el Diumenge 15 de desembre i tindrà lloc a la platja de Santa Cristina en la localitat de Lloret de Mar.