📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

Participació a la jornada “Mou-te i fes Esport”
04-10-2019

Aquest passat divendres 4 d’Octubre, el CLUB REM CAMBRILS va participar en la trobada esportiva “Mou-te i fes Esport”, una iniciativa dirigida a totes les persones que treballen en els emplaçaments de ANAV (Associació Nuclear Ascó-Vandellòs) amb l'objectiu de promoure l'activitat física i els valors associats a l'esport, amb diverses activitats esportives tal com Aero-Ioga, mountain-bike, senderisme, iniciació a l’escalada, ciclisme, etc.

La jornada, organitzada per les agrupacions esportives de totes dues centrals, va tenir lloc a les instal·lacions esportives i al port de l'Hospitalet de l'Infant amb una participació del voltant de 200 persones.

En aquesta edició i per primer cop, el CLUB REM CAMBRILS va promoure la pràctica del Rem en banc fix amb la participació de dos Llaguts. Durant el transcurs de l'activitat es va formar als participants en la iniciació del rem, fent tallers de formació i posant en pràctica tots els aspectes d'aquest esport.

“Mou-te i fes esport” és una iniciativa que gaudeix d'un gran seguiment per part dels professionals que treballen en ANAV i que, any rere any, es consolida en el calendari d'activitats de l'empresa. El seu vessant esportiu i saludable s'inscriu, a més, en el programa “Viu Salut” que l'Àrea de Prevenció i Salut Laboral de ANAV porta implementant des de fa uns anys en els emplaçaments d'Ascó i Vandellós II amb l'objectiu de fomentar el manteniment integral de la bona salut de tots els treballadors de les plantes, tant de ANAV com d'empreses col·laboradores.

L'acte va finalitzar amb un aperitiu-sopar en el pavelló de la zona esportiva Àster de l'Hospitalet de l'Infant, on es va fer lliurament d'obsequis a tots els participants.