📰 NOTÍCIES

VISUALITZACIÓ NOTÍCIA

5a i 7a posició a la classificació general de la Lliga
04-08-2019

La localitat de Deltebre va ser durant aquest passat Diumenge 4 d’agost la seu de la 6a i última prova del campionat de Lliga Catalana de Llagut. Organitzada conjuntament per la FCR i l’Associació Esportiva Xino-Xano, la competició va transcórrer al llarg del riu Ebre amb la participació d’una cinquantena de clubs i al voltant de 500 vogadors i vogadores d’arreu de Catalunya.

• Crono categoria Veterà Masculí.

A la prova cronometrada la categoria de Veterà Masculí - tot i entrar en 7a posició per temps net a 1,4 segons de diferència dels seus immediats seguidors - es va veure novament “castigada” per l'aplicació del handicap la qual cosa els va desplaçar finalment a la 8a posició, amb un temps final de 05:16,39 min. permetent classificar-se per a disputar de nou una Final B.

En el cas de la categoria d’Absolut Masculí, varen repetir pràcticament el mateix resultat que en l'anterior regata; una 5a posició, tot i que en aquesta ocasió el registre del crono va ser una mica inferior, amb un temps final de 07:32,11 min. quedant classificats per a disputar la Final B.

A les finals, l’equip de veterans, igual com va ocórrer a la crono, es va veure novament afectat pel handicap. Tot i entrar en 3a posició a quasi 3 segons de diferencia respecta al quart classificat, el resultat final de la prova, un cop aplicat el càlcul del handicap, va ser d'una 4a posició, amb un temps final de 05:40,85 min.

• Crono categoria Sènior Masculí.

L’equip sènior va realitzar una espectacular regata assolint – clarament - una 1a posició amb un registre de 08:11,82 min, amb un avantatge de més de 18 segons respecte al segon classificat i curiosament, a més de 3 segons que el quart classificat de la Final A, fet que confirma que l’equip dels sèniors està amb un esplèndid nivell i que amb tota seguretat donarà que parlar en la propera temporada.

4.- Club Nàutic Mora d’Ebre:                 08:46,59

En finalitzar la competició, es va fer el corresponent lliurament de trofeus als equips guanyadors.

• Final B, categoria Veterà Masculí.

Classificació General de la Lliga

A la classificació general de la lliga, el CLUB REM CAMBRILS en la categoria de Veterà Masculí ha finalitzat en la 7a posició amb un total de 80 punts. La categoria Sènior Masculí ha obtingut una 5a posició, amb un total de 98 punts.

3.- A. E. Xino-Xano Deltebre                  107 punts

Des del CLUB REM CAMBRILS volem felicitar a tots els equips que ha aconseguit un podi en aquest campionat de lliga.

Un cop acabada la lliga, la propera convocatòria és al Campionat de Catalunya de Llagut. Tindrà lloc a Sant Jaume d’Enveja durant el transcurs dels dies 31 d’agost i 1 de setembre.

Satisfacció pels resultats obtinguts

L’equip Sènior Masculí ha demostrat al llar d’aquest campionat, capacitat i nivell tècnic suficient per fer-se un lloc en el podi, tot i conformar-se amb la cinquena posició.

D’altra banda, l’equip de Veterans Masculí ha finalitzat la lliga amb una més que meritòria setena posició, dins d'una categoria amb un total de dotze equips participants.

Tot i les posicions obtingudes a la classificació general i donada la joventut del Club amb tot just any i mig des de la seva fundació i a més, si tenint en compte l'encara més recent creació de totes dues categories de competició, fa que la valoració global dels resultats obtinguts sigui satisfactòria, motiu pel qual ens anima a continuar esforçant-nos per millorar i a entregar-se al màxim amb l'objectiu de participar l'any vinent amb il·lusió i millor resultats.